- Informacje ogólne
Manager Jakości i Bezpieczeństwa Żywności to studia podyplomowe współorganizowane z firmą konsultingową LUQAM.
Studia podyplomowe dostępne w ofercie LUQAM kształcą wysokiej klasy specjalistów mogących znaleźć zatrudnienie w jednym z wielu podmiotów łańcucha żywnościowego.
Uczestnicy studiów podyplomowych poznają systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności oraz będą przygotowani do pełnienia funkcji Auditora Wewnętrznego HACCP, Auditora Wewnętrznego ISO 9001 oraz Auditora Wewnętrznego w laboratoriach badawczych i wzorcujących ISO 17025. Poza dyplomem ukończenia studiów uczestnicy otrzymają stosowne certyfikaty wliczone w cenę studiów.
Zajęcia na studiach podyplomowych prowadzone są przez osoby posiadające bogate doświadczenie w zarządzaniu bezpieczeństwem i higieną żywności. Program studiów podyplomowych cechuje zbilansowany układ treści teoretycznych i praktycznych. Wiedza, którą zdobędą uczestnicy obejmuje m.in. takie zagadnienia, jak organizowanie procesu produkcji żywności, podstawy prawa żywnościowego, badania laboratoryjne żywności czy zarządzanie łańcuchem dostaw żywności.
Wszystkie zajęcia prowadzą konsultanci firmy LUQAM.
- Informacje szczegółowe
Zapraszamy do zapoznania się z dokładnym opisem kierunku na stronie LUQAM: https://www.luqam.com/manager-jakosci-i-bezpieczenstwa-zywnosci-podyplomowe
• program zajęć,
• sylwetki prowadzących,
• formę zaliczenia,
• opis certyfikatów, które otrzymuje uczestnik studiów,
• ofertę specjalną dla firm,
• koszt studiów i aktualne rabaty.
- Opłaty
Płatność w 1 racie: 4900 zł
Płatność w 2 ratach: 5100 zł (2550+2550)
Opłata rezerwacyjna zaliczana w poczet czesnego: 100 zł
Numer konta bankowego: 61 1440 1127 0000 0000 0193 3148
Dla osób, które zapiszą się na studia oraz dopełnią wszystkich formalności do dnia 30 czerwca udzielamy rabatu w wysokości 10% czesnego.
Zniżki nie sumują się.